Szolgálataink

Szolgálataink

Noel Ház Családi Bölcsőde Géderlakon

A Noel Ház Családi Bölcsőde Géderlakon csendes, lakóházas környezetben, vidám, színes csoportszobával sok-sok játékkal, játszókerttel, szakképzett gondozókkal, családias hangulatban várja kis látogatóit. A bölcsődében a kisgyermekek teljes körű, színvonalas ellátását vállaljuk.

CSÓKA Közösségi Tér Kalocsán

A kalocsai romatelep közepén található Szőlőhegyi Szabadidő és Sportcentrumban indult el a „CSÓKA” programunk.Célunk, hogy a romák között megvalósuljon egy olyan program, ami felemeli őket, ahol valódi és szeretetteljes figyelmet kapnak, hogy elindulhassanak valódi, minőségi változások az életükben.

Szociális segítség és adományozás

Célunk, hogy a rászorulók, bajba jutottak megsegítéséhez szükséges erőforrásokat megteremtsük, hogy az egyén megerősödjön és saját talentumait felismerve fejlődjön, gyarapodjon, és képessé váljon arra is, hogy támogassa, bátorítsa közvetlen környezetét is.

Csomópont missziós helyszín Tiszanánán

Több civil, egyházi szervezettel, illetve vállalkozóval vagyunk jelen Tiszanánán, ahol a gyülekezetplántálás mellett gyerekek, hölgyek és hátrányos helyzetben lévő családok támogatása valósul meg. A fizikai szükségek mellett nagy hangsúlyt fektettünk a lelki szükségletek betöltésére.

Határon túli segítség

zékelyföldön és Kárpátalján a Máté 25:42-43 versekben megfogalmazott iránymutatást igyekszünk gyakorlatban megcselekedni. Ételt viszünk az éhezőknek, vizet a szomjazóknak, ruhát a mezíteleneknek és meglátogatjuk a foglyokat.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!