Szociális segítség és adományozás

Szociális segítség és adományozás

Gondosan összeállított adománycsomagokkal segítünk, hogy könnyebbek legyenek a mindennapok.

Célunk, hogy a felajánlások által gyűjtött adományokkal segítsük a rászoruló családok mindennapjait. Évente több ezer nehéz sorsú gyermekhez és családjukhoz juttatjuk el az adományokat.

Az adományok gyűjtése és kiosztása egész évben és folyamatosan zajlik.

A Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálatnál bármikor személyesen átadhatók és átvehetők az adományok. Amennyiben gyülekezete, munkahelye, iskolája vagy egy családja számára nagyobb mennyiségű adományt szeretne igényelni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik segítenek az adományok szállításában.

Milyen adományt tud felajánlani?

Adomány lehet bármilyen formában adott támogatás, azaz lehet pénz-, tárgy- vagy szolgáltatásbeli adomány, illetve ehhez kapcsolódóan az önkéntes munka is. Továbbá az adományozás egy speciális formáját jelenti a személyi jövedelemadó 1+1%-ának felajánlása is.

Élelmiszerek és alapanyag adományok

Hosszú szavatossággal rendelkező tartós élelmiszereket várunk, mint például a cukrot, olajat, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet, száraz tésztát, kekszet, ketchupot, mustárt, majonézt.

Külön köszönjük, ha a felajánlók az adományozás során gondolnak az ételintoleranciával küzdőkre, és cukor- vagy gluténmentes termékeket ajánlanak fel, mint például édesítőszert, cukormentes kekszet, gluténmentes tésztát.

Ruhaneműk, bútorok és cipők

A ruhanemű és cipő esetén nagyon fontos, hogy csak olyan ruhát ajánljunk fel, ami tiszta és jó állapotú. Bútorok esetén is csak megfelelő, használható bútorokat tudunk tovább adományozni.

Tisztítószerek és higiénés termékek

Nagyon sok család számára jelent problémát az alapvető tisztítószerek, mosószerek és higiénés termékek beszerzése, így örömmel fogadunk a tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, pelenkát, sampont, tusfürdőt.

Háztartási gépek és elektronikai cikkek

Itt a legfontosabb szempont, hogy az általunk felajánlani kívánt háztartási gép működőképes és tiszta legyen és fontos, hogy a termékhez minden szükséges alkatrész meglegyen.

Játkékok és iskolaszerek

Használt játékok, mesekönyvek, iskolatáskák és iskolaszerek felajánlásakor aranyszabály, hogy tiszták és jó állapotúak legyenek. Az adományozáskor itt is érdemes figyelembe venni a szezonalitást.

Ön felajánlja, mi eljuttatjuk oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!