Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat
„Mert éheztem és ennem adtatok, szomjúhoztam és innom adtatok, jövevény voltam és befogadtatok engem. Amikor idegen voltam, behívtatok a házatokba és vendégül láttatok. Amikor nem volt mibe öltöznöm, ruhát adtatok nekem. Amikor beteg voltam, gondoskodtatok rólam.”
Máté 25,35-36

A Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat tudatosan arra törekszik, hogy Jézus Krisztus fenti szavait betöltse. A Szeretetszolgálat alkalmazkodva a gyorsan változó világ kihívásaihoz és lehetőségeihez, a segítségre szoruló emberek érdekében cselekszik. Tagjaival, önkénteseivel részt vesz a katasztrófák és a válságok idején a segítségnyújtásban, a közösségek megerősítésében.

Célunk, hogy a rászorulók, bajba jutottak megsegítéséhez szükséges erőforrásokat megteremtsük, hogy az egyén megerősödjön és saját talentumait felismerve fejlődjön, gyarapodjon, és képessé váljon arra is, hogy támogassa, bátorítsa közvetlen környezetét is. Legyünk hatással egymásra, a környezetünkre a cselekvő szeretet megnyilvánulásának végtelen hatalmával.

Legyünk hatással egymásra, a környezetünkre a cselekvő szeretet megnyilvánulásának végtelen hatalmával.

Ha szüksége van a segítségünkre, kérem személyesen vagy telefonon keresse fel az Ön közelében található helyi pünkösdi gyülekezetet. Szeretetszolgálatunk az országban található Pünkösdi gyülekezetekkel, szervezetekkel közösen fog Önnek segítséget nyújtani.

Az alábbi térkép segítségével könnyen megtalálhatja Magyarországon a pünkösdi gyülekezeteket.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!