Noel Ház Családi Bölcsőde

Noel Ház Családi Bölcsőde

A családi bölcsődénkben a kisgyermekek teljes körű, színvonalas ellátását vállaljuk. Látogassanak el hozzánk személyesen, viszont előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a gyermekek biztonsága érdekében!

A Noel Ház Családi Bölcsőde Géderlakon csendes, lakóházas környezetben, vidám, színes csoportszobával sok-sok játékkal, játszókerttel, szakképzett gondozókkal, családias hangulatban várja kis látogatóit. Nagy előnyünk a kis létszámú csoport, ahol minden gyermekre jut elegendő idő és figyelem.

Fontos számunkra a gyermekek mozgásfejlesztése, amely nélkülözhetetlen a megfelelő és egészséges idegrendszer fejlődéséhez. A nagymozgások fejlesztése kihat a későbbiek folyamán a beszédfejlődésre, a finommozgás fejlődésére, valamint hosszú távon akár az iskolai teljesítményre is.

Hetente több alkalommal biztosítjuk, hogy a gyermekek játékos formában ismerkedjenek meg a különböző mozgásformákkal, a külön erre a célra berendezett torna szobánkban.

Korosztály: 20 hetes kortól 3 éves korig.

Bölcsődénk családsegítő szerepe mellett nagy hangsúlyt fektet az óvoda-előkészítő funkciójára is. Célkitűzéseink között szerepel az önállóságra nevelés, valamint a gyermekek felkészítése az óvodai életre, hogy a váltás során könnyebb legyen a beilleszkedés, valamint az új környezetben biztonsággal el tudjanak igazodni az óvoda szabályrendszerében.

Ehhez megfelelő környezettel és eszközkészlettel rendelkezünk.

A Noel Ház Családi Bölcsődében fontos a megfelelő környezet kialakítására, hiszen a hozzánk járó gyerekeknek ez az élettere, ahol napjaik kisebb nagyobb részét töltik.

Továbbá a bölcsőde munkatársai képzett és tapasztalt szakemberekként biztosítják a szükséges gondoskodást, a jó hangulatot minden gyermek számára.

A csoportbővítés lehetősége fennáll. Az év bármely időszakában, szabad férőhelyek tekintetében folyamatos a felvétel.


Elérhetőségünk

Helyszín: 6334 Géderlak, Kossuth u.42.
Telefonszám: +36 70 905 0449
Facebookwww.facebook.com/noelhazcsb

Látogassanak el hozzánk személyesen, viszont előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a gyermekek biztonsága érdekében!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!