Határon túli segítség misszió

Határon túli segítség misszió

Székelyföldön és Kárpátalján a Máté 25:42-43 versekben megfogalmazott iránymutatást igyekszünk gyakorlatban megcselekedni. Ételt viszünk az éhezőknek, vizet a szomjazóknak, ruhát a mezíteleneknek és meglátogatjuk a foglyokat.

Ha szeretné támogatni a "Határon túli segítség" misszót, akkor az adományt a következő folyószámlára várjuk.

Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat számlaszáma:
10402537-50526754-82651022​
Átutalás esetén a közleményben kérjük szerepeljen:
"Határon túli segítség misszió"

Székelyföldi missziós terület

Az itteni személyes kapcsolatok már több évvel ezelőtt kezdődtek. A helyi gyülekezetek missziós tevékenységét próbáljuk támogatni elsősorban a jelenlétünkkel, az evangélium hirdetésével, evangéliumi kiadványokkal és adományokkal.

A legnagyobb szabású projekt 2020-ban valósult meg, amikor Homoródkarácsonyfalván a helyi önkormányzattal és magyarországi gyülekezetek támogatásával sikerült bevezetni a vezetékes vizet tizenkét házba.

Kárpátaljai  missziós terület

A 2019-es személyes kapcsolatfelvétel óta rendszeres kapcsolattartás mellett egyre szorosabb a kapcsolat a helyi gyülekezetekkel. Az Úr kegyelméből 2020-ban a helyi pásztorok és szolgálók részére egy kétnapos szemináriumot tartottunk.

A szellemi támogatás mellett az ide irányuló támogatás másik legfontosabb eleme a fizikai adományok.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!