Aktuális hírek

Gyűjtést szervezünk a kadarkúti jégvihar károsultjainak megsegítésére

A Péntek délután a hidegfronttal együtt ökölnyi jégdarabok hullottak az égből szerte Somogy megyében, azonban a legsúlyosabb károk Kadarkúton keletkeztek.

Összefogás digitális eszközök gyűjtésére

A koronavírus miatt bezárni kényszerült oktatási intézmények új kihívás elé állították a családokat: a dolgozó szülőknek és iskolás gyerekeknek kell összehangolni a napközbeni számítógép használatot. A legtöbb esetben azonban elegendő eszköz, illetve megfelelő internetkapcsolat hiányában kell megoldaniuk az otthoni munkát és tanulást.

Karácsonyi Adománygyűjtést

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület, a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat közös gyűjtése a hétvégén hatalmas eredménnyel zárult!

Karácsonyi Adománygyűjtést

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület szervezésében a Pünkösdi Szeretetszolgálat az ALDI áruházban tartós élelmiszergyűjtést szervezett.

Krízis Alap

A Szeretetszolgálat krízis alapot hozott létre azzal a céllal, hogy a gyülekezeti karitatív tevékenységet, ezáltal a rászorulókat segíteni tudja, ahova már 1.5 millió forint adomány érkezett.

Gyűjtés nők részére

Gyűjtés nők részére

Még a pandémiás időszak előtt meghirdettünk egy adomány akciót, melyben az ún. menstruációs szegénységben élő nők megsegítését tűztük ki célként.

Vezetői szeminárium az ukrán-magyar határon

Augusztus utolsó hetében az ukrán-magyar határon levő Tiszabecsen került megszervezésre egy vezetői szeminárium a Kárpátaljai és a Tiszántúli pásztorok, szolgálók részére, ahol a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat önkéntes koordinátora Ágoston Zoltán is részt vett.

Nyárzáró Hittantábor Tiszanánán

Nyárzáró Hittantábort szervezett a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat, a CSÓKA Közösségi Tér, és a Tiszanánái Új Élet gyülekezet Tiszanánán2020. augusztus 25-28. között. A hittantábor nem csak új barátok és szép élmények gyűjtésére volt alkalmas, hanem a programokon túl a táborozók és a táboroztatók lelki épülését, töltekezését is szolgálta. Így mindamellett, hogy igen jól éreztük magunkat, közelebbről is megismerhettük a Biblia és így Isten üzenetét.

CSÓKA Ruhabörze

2020. augusztus 26.-án hátrányos helyzetű családok részére a CSÓKA Közösségi Tér ruhabörzét tart. A ruhák mellett iskolaszerekre, sporteszközökre, játékokra is lehet számítani.

CSÓKA Tanszergyűjtés

Tanszergyűjtés a CSÓKA Közösségi Térben 2020. augusztus 1-től egészen szeptemberig. Bármilyen, jó állapotban lévő tanszer hatalmas segítséget jelent, legyen az használt vagy új.

Munkaerő-piaci Mentori Szolgáltatás 

Munkakeresők részére nyújtunk segítséget a CSÓKA Közösségi Térben. Munkatársaink az álláskeresés során felmerülő kérdésekben nyújtanak támogatást.

CSÓKA Közösségi Tér

A klasszikus esetkezelő szociális munka mellett, a hangsúlyos közösségi munka elemeivel, jogsegély-szolgálattal és a különböző művészeti ágak terápiás jellegével a roma pasztoráción át színes palettával vagyunk jelen és a terveink szerint folytatjuk a megkezdett munkát.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

OK!