Összefogás digitális eszközök gyűjtésére


Karácsony, adománygyűjtés, élelmiszerbank, Kalocsa, Pünkösdi Szeretetszolgálat, Szeretetszolgálat, pünkösdi egyház, pünkösdi, szeretetszolgálat

Összefogás indul, hogy minden diáknak legyen eszköze az otthoni tanuláshoz.

Ha van esetleg használható laptopja, számítógépe, tablete vagy bármilyen kiegészítő eszköze pl. egere, billentyűzete, monitorja, hangfala amit fel tudna ajánlani családok részére, hogy az otthoni tanulás megoldható legyen kérem jelentkezzen az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat

szeretetszolgalat@punkosdi.hu
+36 70 336 3113​

@MPSZSZ

CSÓKA Közösségi Tér

+36 30 153 7187
@CSÓKA

Az összefogás célja, hogy minden tanköteles diáknak megfelelő digitális eszközt biztosítsunk.

A koronavírus miatt bezárni kényszerült oktatási intézmények új kihívás elé állították a családokat: a dolgozó szülőknek és iskolás gyerekeknek kell összehangolni a napközbeni számítógép használatot. A legtöbb esetben azonban elegendő eszköz, illetve megfelelő internetkapcsolat hiányában kell megoldaniuk az otthoni munkát és tanulást.

Egy – egy gépre adott esetben több százszoros a túljelentkezés, így minél több felajánlás érkezik, annál több hátrányos helyzetben lévő gyermeket tudunk segíteni. A legapróbb támogatás is fontos, hiszen ez az összefogás igazi célja.

Az adományokat folyamatosan fogadjuk, akár a világjárványt követően is, hiszen a digitális eszközökre folyamatosan növekvő igény van a hátrányos helyzetű, tehetséges gyerekek felzárkóztatásában.

A támogatásra jelentkezhet minden olyan család, akinek otthonában nincs megfelelő minőségű vagy mennyiségű számítógép.

Segíteni szeretnék

Tárgyi felajánlás

Kérjük jelentkezzen az elérhetőségeink egyikén a további egyeztetés érdekében.
szeretetszolgalat@punkosdi.hu
+36 30 153 7187

Pénzadomány

Számlaszámunk: 10402537-50526754-82651022​ A megjegyzés rovatba kérjük írja be: "Adomány elektronikus eszközre"

Együttműködés

Várjuk jelentkezését, amennyiben szakami együttműködés keretében segítene a hatékonyabb segítségnyújtásban. szeretetszolgalat@punkosdi.hu; +36 70 336 3113​


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!