A krízis alapba 1.5 millió forint adomány érkezett


A Szeretetszolgálat krízis alapot hozott létre azzal a céllal, hogy a gyülekezeti karitatív tevékenységet, ezáltal a rászorulókat segíteni tudja, ahova már 1.5 millió forint adomány érkezett.

A járványhelyzet sokak számára nem csak lelki értelemben, hanem egzisztenciálisan és szociálisan is komoly kihívássá vált. 

Hála a Teremtőnek és az adakozóknak, a krízis alapba megközelítőleg 1,5 millió forint érkezett magánszemélyek és gyülekezetek részéről, melyből ötvennél is több településen, ezen belül pedig több száz családnak tudtunk már segíteni.

Együtt könnyebb. A járványhelyzetben sokkal több megkeresést kaptunk, mint amire a szervezet mérete, kapacitása képes lenne.

A krízis alap működése elsősorban egyházunk gyülekezeteinek, közösségeinek, és az általuk megnevezett közösségek, illetve a rászorulók megsegítésére jött létre.

Ezen kívül támogattuk azon önkéntes koordinátorok munkáját is, akik a településükön már korábban is együttműködtek a helyi szociális szervezetekkel.

Továbbra is együtt dolgozunk az MPE Országos Cigánymisszióval, a Hajlék Misszióval és a Kelet-Európa Misszió Alapítvánnyal. Új együttműködő partnerként jelent meg az Országos Roma Civil Tanács és a kalocsai EGYMI módszertani intézménye, a Nebuló Speciális Iskola.

Több civil és állami szervezettel, illetve vállalkozóval karöltve tudtunk összekapcsolódni az adományosztások során. A fizikai szükségek betöltése mellett nagy hangsúlyt fektettünk a beszélgetésekre is. Jó volt megélni, ahogy a bizonyságok és az őszinte figyelem hatására feloldódott a félelem az emberek arcán.


Hálásak vagyunk az eddigi támogatásért, köszönjük. Ha pedig szeretne támogatni bennünket, akkor az adományukat a következő folyószámlára várjuk.

Elérhetőségünk:

Központi iroda: 1143 Budapest, Gizella út 37.
Telefonszám: +36 (70) 416 6823
E-mail: szeretetszolgalat@punkosdi.hu
Számlaszám: 10402537-50526754-82651022​

A megjegyzés rovatba kérjük írják be:

"Krízis alap"


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!