A családoknak nincs pénzük az egészségügyi termékekre


Még a pandémiás időszak előtt meghirdettünk egy adomány akciót, melyben az ún. menstruációs szegénységben élő nők megsegítését tűztük ki célként.

Karácsony, adománygyűjtés, élelmiszerbank, Kalocsa, Pünkösdi Szeretetszolgálat, Szeretetszolgálat, pünkösdi egyház, pünkösdi, szeretetszolgálat

Munkatársaink, önkénteseink az adományokból higiéniai csomagokat állítanak össze és eljuttatják a rászoruló hölgyek részére.

„Általában a hátrányos helyzetű térségekben figyelhető meg, hogy a higiéniai hiányosságok miatt gyakoriak az iskolai hiányzások, számos fiatalnál pedig pszichés gondokkal is találkozhatunk. A családoknak nincs pénzük az egészségügyi termékekre, így gyakran megtörténik, hogy a lányok rongyokat, papírt vagy vattát használnak az úgynevezett nehezebb napokon, amely következtében a fiatalok sokszor önbizalomhiánnyal küzdenek, de a kirekesztettség érzése is előfordul.” (egeszsegkalauz.hu)

A gyűjtés során már több mint 100 ezer forint összegű felajánlás érkezett, melyből három településen támogattuk a rászorulókat a gyülekezeteken és a Csillag Szolgáltatópont intézményén keresztül, valamint a családsegítő szolgálatok bevonásával.

Hálásak vagyunk az eddigi támogatásokért, köszönjük. Illetve továbbra is várjuk az adományokat.

Elérhetőségünk:

Központi iroda: 1143 Budapest, Gizella út 37.
Telefonszám: +36 (70) 416 6823
E-mail: szeretetszolgalat@punkosdi.hu
Számlaszám: 10402537-50526754-82651022​

A megjegyzés rovatba kérjük írják be:

"Adomány nőknek"

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!