Karácsonyi Adománygyűjtést Kalocsa


Karácsony, adománygyűjtés, élelmiszerbank, Kalocsa, Pünkösdi Szeretetszolgálat, Szeretetszolgálat, pünkösdi egyház, pünkösdi, szeretetszolgálat

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület, a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat közös gyűjtése a hétvégén hatalmas eredménnyel zárult!


Az élelmiszergyűjtéssel azoknak szeretnénk segíteni, akiknek most igazán szükségük, van rá. Az akcióban összegyűjtött adományokat a gyűjtés helyszínének környékén élő rászorulóknak juttatjuk el még karácsony előtt.

Az adakozó szívű emberek segítségével 1.3 tonna élelmiszert sikerült gyűjtenünk. 

Karácsony, adománygyűjtés, élelmiszerbank, Kalocsa, Pünkösdi Szeretetszolgálat, Szeretetszolgálat, pünkösdi egyház, pünkösdi, szeretetszolgálat

Az akció célja, hogy az elhúzódó veszélyhelyzet okozta nehézségeket, az ünnepek alatt fokozottan jelentkező élelmezési problémákat enyhíteni tudja az élelmiszer-adománygyűjtés segítségével.

Megmutatkozott, hogy nehéz, állandóan változó és bizonytalan életünkben is az összefogás, odafordulás mekkora sikerekre képes. Nagyon hálásak vagyunk az összes önkéntesünk odaadó munkájáért, mosolyáért, hiszen nélkületek ez nem jöhetett volna létre.

Közös siker ez, a kalocsai és környékbeli emberekkel együtt és az ALDI nyitottságát, rugalmasságát is dicséret illeti.

A közös segítséggel nagyon sok családhoz tudunk eljuttatni tartós élelmiszereket, édességeket ezekben a szűkös időkben.

A karácsonyi időszakban és a Covid-19 által okozott kiszolgáltatott helyzetben különösen fontos, hogy a vállalatok, önkéntesek és a vásárlók aktív részvételével széleskörű társadalmi összefogás valósuljon meg a nélkülözők segítése érdekében.

Hatalmas köszönet az adományokért és a szolgálatért.

A Kalocsai gyűjtésről készült rövid összefoglaló


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!