Karácsonyi Adománygyűjtést


Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat

Karácsonyi Adománygyűjtést
2020. november 27-28-29.

Helyszín:

ALDI, 6300 Kalocsa, Bátyai út 5/a
Mutasd térképen

Időpont:

2020. november 27. péntek, 14:00 - 18:00
2020. november 28. szombat, 10:00 - 18:00
2020. november 29. vasárnap, 10:00 - 18:00

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület szervezésében a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat és a Magyar Pünkösdi Egyház kalocsai gyülekezete az ALDI áruházban tartós élelmiszergyűjtést szervez.

Az akció célja, hogy az elhúzódó veszélyhelyzet okozta nehézségeket, az ünnepek alatt fokozottan jelentkező élelmezési problémákat enyhíteni tudja az élelmiszer-adománygyűjtés segítségével. 2020 november 27-én, pénteken 14 és 18 óra között, november 28-án, szombaton és november 29-én, vasárnap 10 és 18 óra között várja az Élelmiszerbank a lakosság élelmiszeradományait országszerte a Tesco, az Aldi, az Auchan és a Metro kereskedelmi lánc több mint 250 áruházában.

A Tesco, a vásárlók által a 3 nap során adományozott termékek értékének 20%-ával megegyező pénzbeli adományt is nyújt az Élelmiszerbanknak, amellyel az Egyesület az alapműködését, az élelmiszermentést finanszírozza, hogy még több élelmiszer juthasson el így a nélkülözőkhöz. A Tesco áruházakban az élelmiszer-adományok a gyűjtés utáni két hétben is leadhatók a gyűjtőpontokon.

Az élelmiszergyűjtéssel azoknak szeretnénk segíteni, akiknek most igazán szükségük, van rá.

Az akcióban összegyűjtött adományokat az Élelmiszerbank, önkéntesei segítségével, a gyűjtés helyszínének környékén élő rászorulóknak juttatja el még karácsony előtt. A karácsonyi időszakban és a Covid-19 által okozott kiszolgáltatott helyzetben különösen fontos, hogy a vállalatok, önkéntesek és a vásárlók aktív részvételével széleskörű társadalmi összefogás valósuljon meg a nélkülözők segítése érdekében.

Mit érdemes adományozni?

Tartós, nem romlandó élelmiszereknek- étolaj, cukor, zöldség- és gyümölcskonzerv, keksz, csokoládé, bébiétel, liszt, tészta, tartós tej, édesség vagy bármilyen hűtést nem igénylő termék.

Vásárlásakor tegyen egy csomaggal több tartós élelmiszert a kosarába, és ajánlja fel adományként.  A kasszák mögötti kijelölt gyűjtőpontokon helyezhetik el adományaikat, melyeket a kampány lezárulta után juttatunk el a rászorulóknak. 

Köszönjük!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!