Vezetői szeminárium Tiszabecsen


Vezetői szeminárium kárpátaljai és a Tiszán-túli pásztorok, szolgálók részére


2020. szeptember 1.


Augusztus utolsó hetében az ukrán-magyar határon levő Tiszabecsen került megszervezésre egy vezetői szeminárium a Kárpátaljai és a Tiszántúli pásztorok, szolgálók részére, ahol a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat önkéntes koordinátora Ágoston Zoltán is részt vett.

A jelenlegi járványügyi helyzetre, valamint egyéb más körülmények hatására az eredetileg három naposra tervezett alkalmat kisebb létszámban, két napba sűrítve és nyitott területen Pintér Imre a Magyar Pünkösdi Egyház alelnöke és D. Nagy József a Dél-Magyarországi Egyházkerület vezetőjének a szolgálatával tartottuk meg.

A program zárásaként nyitott evangelizációs alkalomra került sor, amelyen Simon István, Dancs József és Páter Attila pásztorok hirdették az örömhírt, illetve tettek bizonyságot. Az Úrnak adva a dicsőséget a magvetést rögtön aratás is követte, három megtérő döntött az Úr követése mellett.​


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!