ReStart - CSÓKA program


ReStart - CSÓKA program

A kalocsai romatelep közepén található Szőlőhegyi Szabadidő és Sportcentrumban újra elindul a „Csomópont Kalocsán” programunk. 
Célunk, hogy a romák között megvalósuljon egy olyan program, ami felemeli őket, ahol valódi és szeretetteljes figyelmet kapnak, hogy elindulhassanak valódi, minőségi változások az életükben.


A Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat munkatársaival, a helyi Pünkösdi Gyülekezettel, a városi szociális ellátórendszerrel,az Roma Nemzeti Önkormányzattal, számos civil szervezettel, mint pl. az Art Éra Alapítvány és a lelkes önkéntesekkel nyitjuk újra a közösségi teret 2020. július 1-jén.


A klasszikus szociális munka mellett, munkaerőpiaci mentorokkal és a különböző művészeti ágak terápiás, edukációs módszereivel a roma pasztoráción át színes palettával vagyunk jelen és a terveink szerint folytatjuk a megkezdett munkát.

CSÓKA, szőlők közei szabadidőközpont, szőlőhegyi szabadidő és sportcentrum, Kalocsa, Csomópont, CSÓKA Közösségi Tér, CSÓKA program, Art Éra, MPSZSZ

Kisfilm a CsóKa Közösségi Tér elmúlt két évéről.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!