Összefogás az adományozásban

Összefogás digitális eszközök gyűjtésére

A koronavírus miatt bezárni kényszerült oktatási intézmények új kihívás elé állították a családokat: a dolgozó szülőknek és iskolás gyerekeknek kell összehangolni a napközbeni számítógép használatot. A legtöbb esetben azonban elegendő eszköz, illetve megfelelő internetkapcsolat hiányában kell megoldaniuk az otthoni munkát és tanulást.

Karácsonyi adománygyűjtést

Karácsonyi adománygyűjtést

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület, a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat közös gyűjtése a hétvégén hatalmas eredménnyel zárult! Az élelmiszergyűjtéssel azoknak szeretnénk segíteni, akiknek most igazán szükségük, van rá. Az akcióban összegyűjtött adományokat a gyűjtés helyszínének környékén élő rászorulóknak juttatjuk el még karácsony előtt.

Gyűjtést nők részére

Gyűjtést nők részére

Még a pandémiás időszak előtt meghirdettünk egy adomány akciót, melyben az ún. menstruációs szegénységben élő nők megsegítését tűztük ki célként. Munkatársaink, önkénteseink az adományokból higiéniai csomagokat állítanak össze és eljuttatják a rászoruló hölgyek részére.

A krízis alapba 1.5 millió Ft adomány érkezett

A krízis alapba 1.5 millió Ft adomány érkezett

A Szeretetszolgálat krízis alapot hozott létre azzal a céllal, hogy a gyülekezeti karitatív tevékenységet, ezáltal a rászorulókat segíteni tudja, ahova már 1.5 millió forint adomány érkezett. A járványhelyzet sokak számára nem csak lelki értelemben, hanem egzisztenciálisan és szociálisan is komoly kihívássá vált.

Élelmiszeradomány Kunszentmiklóson

Élelmiszeradományokkal érkeztek Kunszentmiklósra a Magyar Pünkösdi Egyház Szeretetszolgálatának munkatársai. Az adományok kiosztásában segítségükre voltak a Kunszentmiklósi Pünkösdi Gyülekezet önkéntesei is.

Élelmiszeradomány Békéscsabán

Élelmiszeradományokkal érkeztek Békéscsabára a Magyar Pünkösdi Egyház Szeretetszolgálatának munkatársai. Az adományok kiosztásában segítségükre voltak a Békéscsabai Pünkösdi Gyülekezet önkéntesei és a gyülekezet lelkipásztora Újlaki Márton is..

Élelmiszeradomány és szájmaszk

Szolgálatunk, önkénteseinknek köszönhetően, szájmaszkokat és élelmiszeradományokat juttatunk roma testvéreink részére Kalocsán.

Összefogás az adományozásban

Pomázon járt Szeretetszolgálatunk és a Lakhatást Most Alapítvány "adomány kommandója" amelyhez áprilisban csatlakozott a városban méltán népszerű, MARONI cukrászda tulajdonosa. 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!